Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Minä olen Sirkka Leinonen, Kainuun korvessa syntynyt ja nuoruuteni viettänyt. Koirat ovat aina olleet osa elämää, se elämän suola ja toisinaan pippuri. Lapsuuteen kotona kuului äkäinen monirotuinen Ressu, jonka ansioksi voisi kai lukea, että lapsikin oppi lukemaan koiran kieltä koettaessaan pärjätä helposti "purentaansa esittelevän" lemmikin kanssa. Naapurin Anskun kanssa rämmittiin kera koirien teitä ja tien varsia, toisinaan ojan pohjia, kun koirien voimat olivat suuremmat kuin omat.

Asumme Haapavedellä, perheeseen kuuluu avomies Kari ja lapset Saana (02) ja Aatu (04). Kari on kasvattanut pentueellisen karhukoiria Mustankannon nimellä ja karhukoirat kuuluvat olennaisena osana laumaan. Mukaan on liittynyt myös yksi jämtlanninpystykorvanarttu. Koirien kanssa harrastetaan metsästystä ja näyttelyitä.
 

Kasvatan welssejä erittäin pienimuotoisesti, pentueita on niin harvoin, että niitä odotamme itse suurella innolla. Tavoitteena on ennen kaikkea aktiiviselle ihmiselle sopiva toimelias koira, jonka kanssa on ilo harrastaa ja elää. Pennut kasvavat elämää täynnä olevassa perheessämme.


Näyttelymenoa vuonna 2009, kun lapset olivat vielä pieniä.

Minä itte Hetan kanssa Tromssassa.


©2019 MAGICSTREAM's - suntuubi.com